Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Nya bokningstavlor på Lombolo

Bild

Nu har vi nya bokingstavlor i tvättstugorna på Lombolo. Hämta ut din bokningscylinder hos oss för att boka tvättstuga.

För att du som hyresgäst ska kunna använda tvättstugan på ett mer effektivt sätt har vi under hösten monterat nya bokningstavlor i tvättstugorna på Lombolo.

Det nya bokningssystemet gäller från och med 2020-11-02. Under en övergångsperiod har du som har tillgång till tvättstuga på Lombolo kunnat flytta din bokningscylinder från den gamla bokningstavlan till den nya. Nu har vi tagit ner de gamla bokningstavlorna och du kan hämta din cylinder hos oss på Rymdhus 2.

Egen tid i tvättstugan

Du bokar som vanligt tvättid med bokningscylinder i tvättstugan, men det nya bokningssystemet innebär att du bokar hela tvättstugan vid ett bokningstillfälle, istället för att dela tiden med en granne. I och med det får du tillgång till fler maskiner under din tvättid och hinner tvätta mer på kortare tid.

I samband med att vi hängde upp de nya bokningstavlorna moterade vi låsblockerare på dörren in till tvättstugan. Under din tvättid låser du dörren med bokningscylindern vilket innebär att ingen annan kan komma in i tvättstugan under ditt tvättpass.

Nya tvättider

I och med bytet till nya bokningstavlor har tvättiderna ändrats och tvättpassen utökas från tre till fyra pass om dagen. De nya tiderna är: Klockan 07.00-11.00, 11.00-15.00, 15.00-19.00 och 19.00-23.00.

Nya namn på tvättstugorna

I samband med att de nya bokningstavlorna hängdes upp passade vi på att byta namn på alla tvättstugor på Lombolo. Björkplans tvättstugor heter nu Björken 1, 2 och 3; Tallplans tvättstugor: Tallen 1, 2 och 3; Rönnplans tvättstugor: Rönnen 1, 2 och 3 och Videplans tvättstugor: Videt 1 och 2.

Tänk på att lämna tvättstugan i det skick som du själv vill finna den i och kom ihåg att felanmäla om något går sönder i tvättstugan!


Senast uppdaterad •
Fråga oss!