Så agerar vi till följd av Corona, covid-19

För att undvika smittspridning fortsätter vi att följa Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer angående Coronaviruset. Vi har stängt för besök och utför endast akuta åtgärder.

Bild

Kirunabostäder fortsätter att begränsa de åtgärder som innebär hembesök hos hyresgäster eller annan nära personkontakt. Detta som en extra säkerhetsåtgärd för att undvika eventuell smittspridning. Vi utför endast akuta åtgärder där felet kan utgöra risk för personskada eller skada på fastigheten. Detta beslut gäller från och med 2020-03-12 och förlängs tills vidare tills nytt beslut fattas.

Felanmälningar

Vi uppmanar dig att endast göra akuta felanmälningar som kan orsaka personskada eller skada på fastigheten. En akut felanmälan är t ex en vattenläcka, trasiga elledningar eller kyl/frys som inte fungerar.

Om du tänkt besöka oss

För att undvika smittspridning har vi stängt på bostadsförmedlingen och övriga kontor. Vi hjälper dig istället via telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se. För särskilda ärenden till exempel nyckeluthämning ber vi dig boka en besökstid. Om du vid inbokad besökstid är sjuk/har symptom ber vi dig att avboka tiden.


Välkommen att kontakta oss på:

• E-post: info@kirunabostader.se

• Telefon: 0980-708 50


Tack på förhand för visad hänsyn!

För mer information om Corona, covid-19 besök www.folkhalsomyndigheten.se Länk till annan webbplats..

Senast uppdaterad •
Fråga oss!