Hemesteraktivitet i sommar

Kommer du att semestra på hemmaplan i sommar? För dig som bor hos Kirunabostäder ordnar vi en sommaraktivitet som erbjuder både fysisk rörelse och hjärngympa.

Margit korpen

I sommar är vi många som kommer att stanna kvar i Kiruna under semestern. Vi på Kirunabostäder vill utmana dig som hyresgäst att delta i vår rebusrunda där du får använda både kroppen och knoppen. Utmaningen går ut på att cykla, springa eller gå till ett antal  ledtrådar som är placerade i våra bostadsområden och vid fastigheter som vi förvaltar åt Kiruna kommun och LKAB. Varje ledtråd består av en rebus som hjälper dig att lösa en ordfläta. Du väljer själv om du vill söka upp alla ledtrådar eller några av dem, men ju fler ledtrådar du hittar desto större  möjlighet är det att du får fram rätt ord i ordflätan.

Använd talongen och kartan i Hos oss (eller skriv ut dem via länken nedan) och ge dig ut på jakt efter ledtrådarna. Cykla, spring eller gå för att få motion och kanske upptäcka något nytt i Kiruna. När du klurat ut ordet i ordflätan lämnar du in din talong med lösningen i Korpens brevlåda på sporthallen, senast den 31 augusti. Kom ihåg att fylla i namn, adress och telefonnummer så är du med i utlottningen av flera fina priser. 

Du som bor på landsbygden kan antingen delta i rebusrundan i Kiruna eller välja att delta i Korpens aktivitetet Må bra sommar 2020 i respektive by. Vi lottar ut extra priser bland Kirunabostäders hyresgäster som deltar i Må bra sommar 2020.

Lycka till!

Senast uppdaterad •
Fråga oss!